Τι γνώμη έχουν οι Έλληνες για το ράλλυ Ακρόπολις;

Σε σχετική έρευνα η πλειοψηφία των ερωτηθέντων απάντησε πως είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή η εξέλιξη για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της έρευνας.

80%: Το 80% των συμμετεχόντων στην έρευνα απάντησε πως γνωρίζει ότι θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Ράλλυ Ακρόπολις με την εκκίνηση να δίνεται στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

78%: Σε ερώτηση για το πόσο σημαντικό είναι ότι το Ράλλυ Ακρόπολις μπήκε ξανά στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το 78% θεωρεί αυτή την εξέλιξη θετική για την προβολή της χώρας στο εξωτερικό.

76%: Ένα 76% θεωρεί την ένταξη του Ράλλυ Ακρόπολις στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σημαντική για την ανάδειξη της ικανότητας της Ελλάδας να φιλοξενεί διεθνή γεγονότα.

56%: Το 56% των συμμετεχόντων στην έρευνα, εκτιμά πως η Ελλάδα θα καταφέρει να διατηρήσει το Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC και τα επόμενα χρόνια.

Για τους ερωτηθέντες, η ειδική διαδρομή στους Βωξίτες είναι η καλύτερη όλων, ενώ ακολουθούν Ελάτεια-Ρεγγίνι, Λουτράκι και Ταρζάν.

47% vs 29%: Σε σχέση με την επανάληψη της super ειδικής στο ΟΑΚΑ, το 47% δηλώνει αδιάφορο, ενώ το 29% ενθουσιασμένο.

Την έρευνα για το Ράλλυ Ακρόπολις και την ένταξή του στο διεθνές καλεντάρι πραγματοποίησε η Prorata.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC
Exit mobile version