Ποιες γέφυρες δεν πρέπει να τις περάσετε στην Αθήνα αυτές τις μέρες

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα λόγω έργων αποκατάστασης στη γέφυρα της Λ. Κηφισού, επί της οδού Πίνδου.

Στο πλαίσιο του έργου«Άρση επικινδυνοτήτων σε δύο γέφυρες της Λ. Κηφισού (γέφυρα Ροσινιόλ και γέφυρα επί της οδού Πίνδου)» πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. 

Οι παρεμβάσεις για την εκτέλεση εργασιών άρσης επικινδυνοτήτων γίνονται επί της οδού Πίνδου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαυρίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Υψηλάντου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε εφαρμογή από 01/08/ 2023 και θα διαρκέσουν έως 10/08/2023, καθ’ όλο το 24ωρο. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή  είναι οι εξής:

Πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Πίνδου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαυρίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Υψηλάντου, χωρίς να περιλαμβάνονται οι παραπάνω συμβολές, περιοχής Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, κατά το χρονικό διάστημα από 01/08/2023 έως 10/08/2023, καθ’ όλο το 24ωρο, για την εκτέλεση εργασιών άρσης επικινδυνοτήτων. 

Κατά την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: 

Exit mobile version