Ποιοι είναι οι οικονομικοί προορισμοί με αυτοκίνητο για Πάσχα;

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και ήδη η έξοδος των Αθηναίων έχει ήδη ξεκινήσει. Αλήθεια όμως ποιοι είναι ποιο οικονομικοί προορισμοί με  αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα; Την απάντηση την δίνει η price fox σε πρόσφατη έρευνα της.

Η πιο οικονομική επιλογή από τους προορισμούς που προσεγγίζονται με αυτοκίνητο από την Αθήνα αναδεικνύεται η Καλαμάτα. Το κόστος ανά άτομο συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών και διαμονής ανέρχεται στα €171.

Λίγο πιο ακριβή ακολουθεί η γραφική Μονεμβάσια. Το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα €61/ άτομο και με μια προσιτή πρόταση διαμονής το συνολικό κόστος της εκδρομής υπολογίζεται στα €202/ άτομο

Τρίτη ακολουθεί η Αράχοβα. Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα €211/ άτομο, με τα μεταφορικά πιο συγκεκριμένα να υπολογίζονται στα €32 και τη διαμονή στα €179. 

Το Λεωνίδιο αναδεικνύεται ως ο ακριβότερος προορισμός του Πάσχα από την Αθήνα οδικώς. Για τα μεταφορικά το άτομο θα πληρώσει €38 και για πέντε διανυκτερεύσεις €202. Σύνολο, δηλαδή, €240

Μόλις €5 πιο οικονομική από το Λεωνίδιο εμφανίζεται η Ναύπακτος με το συνολικό κόστος για την πασχαλινή απόδραση ανά άτομο να αγγίζει τα €235. Στην τιμή έχουν υπολογιστεί τα μεταφορικά €58 και η διαμονή €176/ άτομο. 

Exit mobile version