Είναι αυτή η Ferrari 499P Modificata του Lewis Hamilton;

Ο διάσημος οδηγός της F1, Lewis Hamilton, ενδέχεται να έχει προσθέσει στη συλλογή του ένα ακόμη εξωτικό αυτοκίνητο, τη Ferrari 499P Modificata.

Αυτό το ιδιαίτερο όχημα είναι εξοπλισμένο με έναν twin-turbocharged V6 κινητήρα 3,0 λίτρων σε συνδυασμό με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, προσφέροντας μια εντυπωσιακή απόδοση. Το αυτοκίνητο διαθέτει μαύρο και χρυσό φινίρισμα και είναι διακοσμημένο με τον αγωνιστικό αριθμό του Hamilton, το 44.

Η 499P Modificata αποτελεί μια έκδοση χωρίς περιορισμούς του νικητή των 24 ωρών του Le Mans της Ferrari, πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτει περισσότερη ισχύ από την αγωνιστική έκδοση, αφού δεν υπόκειται στους ίδιους κανονισμούς.

Η Ferrari παρουσίασε αυτό το μοντέλο τον περασμένο Οκτώβριο για να τιμήσει την ιστορική της νίκη στο Le Mans. Το κόστος του πακέτου ανέρχεται στα 5,1 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει δύο χρόνια υποστήριξης στην πίστα σε εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ferrari μέσω του νέου προγράμματος Sport Prototipo Clienti.

Οι εικασίες σχετικά με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ενισχύονται από τα χαρακτηριστικά γραφικά του αριθμού 44, τα οποία ενδεχομένως υποδηλώνουν ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον Hamilton. Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να είναι ένας φόρος τιμής από έναν παθιασμένο πελάτη της Ferrari που γιορτάζει την πρόσφατη υπογραφή του Hamilton στην F1.

Ο Hamilton είναι γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων και έχει στην κατοχή του διάφορα μοναδικά οχήματα, όπως ένα Pagani Zonda 760LH. Αν και δεν έχει κανένα όχημα σε αυτό το συγκεκριμένο μαύρο και χρυσό χρώμα, η Mercedes-Benz είχε παράγει μια SL 63 AMG περιορισμένης παραγωγής σε ματ μαύρο και χρυσό για να γιορτάσει τον τίτλο του Hamilton στην F1 το 2014.

Επιπλέον, ο χαρακτήρας του Hamilton στην ταινία Cars 2 του 2011 και το αγωνιστικό αυτοκίνητο στην επερχόμενη ταινία F1 του Μπραντ Πιτ, παραγωγής Hamilton, διαθέτουν παρόμοια χρώματα, υποδεικνύοντας ίσως μια προτίμηση του Hamilton για αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς.

Exit mobile version