Νέο Uniroyal AllSeasonExpert 3: ασφάλεια όλο τον χρόνο, σε κάθε δρόμο

Η Uniroyal παρουσίασε το νέο της ελαστικό παντός καιρού, AllSeasonExpert 3, με ενισχυμένη απόδοση σε βρεγμένο, χιονισμένο και στεγνό οδόστρωμα.

Η νέα γενιά του AllSeasonExpert εξελίχθηκε με έμφαση στη βελτίωση της ασφάλειας και της πρόσφυσης, παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία της μάρκας ως «το ελαστικό της βροχής».

Το νέο μοντέλο αξιοποιεί την τεχνολογία Shark Skin της Uniroyal, η οποία περιορίζει τους στροβιλισμούς του νερού, εξασφαλίζοντας ταχύτερη απορροή και συνεπώς αυξημένη σταθερότητα σε συνθήκες βροχής. Οι επιπλέον μικρές αυλακώσεις στο πέλμα και το κατευθυντικό V-σχήμα ενισχύουν τη δυνατότητα αποστράγγισης, μειώνοντας τον κίνδυνο υδρολίσθησης.

Σε στεγνό δρόμο, το AllSeasonExpert 3 προσφέρει πιο ακριβή απόκριση στο τιμόνι, χάρη στη σκληρότερη δομή στους ώμους του πέλματος και στην αυξημένη επιφάνεια επαφής με τον δρόμο. Η καλύτερη κατανομή πίεσης μεταφράζεται σε σταθερότητα και μειωμένες αποστάσεις φρεναρίσματος.

Για τις χειμερινές συνθήκες, το νέο ελαστικό διαθέτει εγκοπές που δημιουργούν πρόσθετες ακμές, βελτιώνοντας την πρόσφυση στο χιόνι. Φέρει τόσο τη σήμανση M+S όσο και το σύμβολο 3PMSF (τρίαινα με νιφάδα), που απαιτείται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες για χρήση τον χειμώνα.

Το AllSeasonExpert 3 είναι συμβατό και με εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα, φέροντας την ένδειξη EV-compatible, και έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει ευρύ φάσμα μοντέλων, από μικρά hatchback και οικογενειακά, έως SUV.

Διατίθεται αρχικά σε 40 διαστάσεις, για ζάντες από 15 έως 20 ίντσες, και καλύπτει αυτοκίνητα όπως τα Audi A1, Renault Zoe, Mercedes C-Class, BMW X3 και Mercedes GLE. Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ετικέτα ελαστικών, το AllSeasonExpert 3 έχει ταξινομηθεί με «Β» στην πρόσφυση στο βρεγμένο, «Β» στον εξωτερικό θόρυβο και «C» στην αντίσταση κύλισης.

Τα ελαστικά Uniroyal είναι διαθέσιμα πανελλαδικά, σε πληθώρα διαστάσεων, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της EMA AE (https://www.continental-tires.gr/car/dealer-locator).

Exit mobile version