Volvo, από 23.220€ το V40 Cross Country!

Volvo-V40_Cross_Country_2013_gr times (1)

Από 23.220€ (με απόσυρση) ξεκινούν οι τιμές πώλησης του V40 Cross Country στην έκδοση 1.6 D2 με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας…

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές λιανικής για το V40 CrossCountry μερικές μέρες πριν την εμφάνιση του αυτοκινήτου στις εκθέσεις των αντιπροσωπειών (επίσημο λανσάρισμα στις 11/2). Το νέο μοντέλο της Volvo αποτελεί διαφορετική εκδοχή του γνωστού V40 με ένα πιο crossover στιλ.

Η βασική έκδοση εξοπλισμού είναι η Optimum που περιλαμβάνει -ανάμεσα σε άλλα- αερόσακο για τους πεζούς, το σύστημα CitySafety για αποφυγή συγκρούσεων στην κίνηση της πόλης (το οποίο στη 2η γενιά του πλέον έχει επεκτείνει το πεδίο λειτουργίας του έως τα 50 km/h), σύστημα ελέγχου ευστάθειας και πρόσφυσης, διαφορικό ανακατανομής της ροπής και σπορ λειτουργία, αερόσακους οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς και οροφής, αερόσακο γονάτου για τον οδηγό, συστήματα προστασίας από πλευρικές συγκρούσεις και αυχενικούς τραυματισμούς, σύστημα Start/Stop και σύστημα ανάκτησης ενέργειας, εσωτερικό καθρέπτη χωρίς πλαίσιο, ηχοσύστημα με ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη, CD/MP3 player με υποδοχή AUX κ.α.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη γκάμα του V40 Cross Country παρουσιάζουν οι προσθιοκίνητες πετρελαιοκίνητες εκδόσεις. Συγκεκριμένα:

Σχετικά με τις βενζινοκίνητες εκδόσεις υπάρχουν δύο υπερτροφοδοτούμενες επιλογές:

Exit mobile version