BMW, γεύση από σειρά 2!

BMW-2-SERIES-1

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της καινούργιας σειράς 2 της BΜW, που σύμφωνα με τους Γερμανούς κυκλοφόρησαν για ακόμη μία φορά… κατά λάθος!

Η Σειρά 2 θα περιλαμβάνει ένα κουπέ και ένα κάμπριο και θα είναι οι διάδοχες καταστάσεις των αντίστοιχων εκδόσεων της σειράς 1 (όπως διαχωρίζεται η BMW 4 Coupe από την Σειρά 3).

Ενδιαφέρον είναι ότι στο μέλλον η Σειρά 2, τουλάχιστον αυτές είναι οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής, θα παραμείνει πισωκίνητη κι όταν η BMW 1 υιοθετήσει το πλαίσιο του νέου Mini με την εμπρός κίνηση. Το πιο πιθανό είναι αυτό να ισχύσει για 2-3 χρόνια, όσα δηλαδή χωρίζουν την εμφάνιση της τρέχουσας Σειράς 1 από την πρεμιέρα της Σειράς 2.

Αναφορικά με την Σειρά 2 θα έχει πιο χαρακτηριστικούς προβολείς σε σχέση με την Σειρά 1 και όμορφες, κομψές γραμμές ως κουπέ. Ως κάμπριο θα έχει μαλακή οροφή, ενώ σε κάθε περίπτωση το βέβαιο είναι ότι η γκάμα, με την έναρξη των πωλήσεων μέσα στο 2014, θα περιλαμβάνει δύο δίλιτρα σύνολα, ένα βενζίνης και ένα πετρελαίου, με 184 PS.

Στην κορυφή θα βρίσκεται ο 3λιτρος 6κύλινδρος με 326 PS, ενώ στην πορεία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προστεθούν στη βάση και τα σύνολα των 1,6 lt ή ο καινούργιος τρικύλινδρος turbo των 1.500 cc. Μαλιστα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και BMW M2!

Exit mobile version