NEA

BMW, φήμες για Μ2!

BMW-M2-Cabrio-1[4]

Η γερμανική εταιρία ετοιμάζει το πεδίο για ένα μικρότερο και με πιο έντονο σπορ προσανατολισμό (σε σχέση με την σειρά 1) με τις φήμες να μιλούν για έκδοση Μ2…

Spy-Shots of CarsΗ σειρά 2 δοκιμάζεται εδώ και καιρό από τους ειδικούς της BMW κυκλοφορώντας καμουφλαρισμένη στους γερμανικούς δρόμους. Ουσιαστικά, πρόκειται για τον διαχωρισμό των coupe & convertible εκδόσεων από την πιο οικογενειακή σειρά 1 όπως διαφοροποιείται η σειρά 4 από την σειρά 3.

Spy-Shots of CarsΤην σειρά 2 θα την δούμε στους δρόμους τέλη του έτους με κινητήρες που θα προέρχονται από την συγγενή σειρά 1. Αν και πρόωρα οι φήμες μιλούν ήδη για μία καυτή έκδοση Μ2 η οποία ίσως και να εξοπλίζεται με δίλιτρο τούρμπο κινητήρα (αντί τον τρίλιτρο εξακύλινδρο της Μ135i) με ισχύ κοντά στους 300 PS. Οι επεξεργασμένες φωτογραφίες προέρχονται από έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή, τον Dejan Hristov.

BMW, θέρμανση εκ των έσω!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!