Πρεσβευτής της Cooper Tire o David Coulthard

H Cooper Tire Ευρώπης ανακήρυξε το πρώην αστέρι της Formula  ΄Ένα και DTM David Coulthard Πρεσβευτή της για να βοηθήσει  στην εξέλιξη και προώθηση των ελαστικών  υψηλών επιδόσεων της εταιρείας.

David3Ο Coulthard ο οποίος απασχολεί τα πρωτοσέλιδα της Βρετανικής Τηλεόρασης  BBC F1, θα μεταφέρει  τεχνικές συμβουλές  στην ομάδα εξέλιξης των ελαστικών   και θα  εκπροσωπεί την Cooper σε σημαντικές εκδηλώσεις. Ο 42χρονος Coulthard έχει ήδη διαδραματίσει ρόλο κλειδί  στις δοκιμές και στην εξέλιξη του νέου ελαστικού Cooper Zeon CS Sport.

Ο πρώην  πρωταθλητής της Formula  ΄Ένα που υπήρξε οδηγός των Williams, McLaren και  Red Bull κατά την διάρκεια της 15χρονης θητείας του ,  δοκίμασε το νέο ελαστικό υψηλών επιδόσεων κατά την  διαδικασίας της εξέλιξης  του, τροφοδοτώντας  την ομάδα με τεχνογνωσία και οδηγικές εμπειρίες που αφορούν στα κρατήματα σε υγρές και ξηρές συνθήκες οδήγησης  , γλιστρήματα και κρατήματα στις στροφές.

Ο Coulthard θα παραμείνει Πρεσβευτής των Ελαστικών Υψηλών Επιδόσεων της  Ευρωπαϊκής  Cooper μέχρι το τέλος του 2016, προβάλλοντας την εξαιρετική σειρά των ελαστικών  μαζί με το νέο  Cooper Zeon CS Sport , κάνοντας το γνωστό  σε ευρύτερο κοινό.

Η συνεργασία μου με την Cooper για την προβολή των ελαστικών της υψηλών επιδόσεων  δεν είναι τυχαία δήλωσε ο κ. Coulthard. Η εταιρεία είναι συνδεδεμένη με την προ formula 1 καριέρα μου . Δάγκωσα την λαμαρίνα με την F3 και  F3000 με ελαστικά  Avon που είναι μάρκα της Cooper και η  Cooper  είναι ο προμηθευτής ελαστικών της Βρετανικής  F3. Εκείνο που κάνει πραγματικά την διαφορά είναι η συνέπεια της εταιρείας στην κατασκευή ελαστικών υψηλής ποιότητας και ασφάλειας για δεκαετίες.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας  κα Sarah Mc Roberts συμπλήρωσε ότι η συνεργασία της Cooper Tire Ευρώπης με τον πρωταθλητή επιβεβαιώνει την απόφαση της εταιρείας για την υποστήριξη της  στους διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου.

Exit mobile version