NEA

Πρεσβευτής της Cooper Tire o David Coulthard

H Cooper Tire Ευρώπης ανακήρυξε το πρώην αστέρι της Formula  ΄Ένα και DTM David Coulthard Πρεσβευτή της για να βοηθήσει  στην εξέλιξη και προώθηση των ελαστικών  υψηλών επιδόσεων της εταιρείας.

David3Ο Coulthard ο οποίος απασχολεί τα πρωτοσέλιδα της Βρετανικής Τηλεόρασης  BBC F1, θα μεταφέρει  τεχνικές συμβουλές  στην ομάδα εξέλιξης των ελαστικών   και θα  εκπροσωπεί την Cooper σε σημαντικές εκδηλώσεις. Ο 42χρονος Coulthard έχει ήδη διαδραματίσει ρόλο κλειδί  στις δοκιμές και στην εξέλιξη του νέου ελαστικού Cooper Zeon CS Sport.

Ο πρώην  πρωταθλητής της Formula  ΄Ένα που υπήρξε οδηγός των Williams, McLaren και  Red Bull κατά την διάρκεια της 15χρονης θητείας του ,  δοκίμασε το νέο ελαστικό υψηλών επιδόσεων κατά την  διαδικασίας της εξέλιξης  του, τροφοδοτώντας  την ομάδα με τεχνογνωσία και οδηγικές εμπειρίες που αφορούν στα κρατήματα σε υγρές και ξηρές συνθήκες οδήγησης  , γλιστρήματα και κρατήματα στις στροφές.

Ο Coulthard θα παραμείνει Πρεσβευτής των Ελαστικών Υψηλών Επιδόσεων της  Ευρωπαϊκής  Cooper μέχρι το τέλος του 2016, προβάλλοντας την εξαιρετική σειρά των ελαστικών  μαζί με το νέο  Cooper Zeon CS Sport , κάνοντας το γνωστό  σε ευρύτερο κοινό.

Η συνεργασία μου με την Cooper για την προβολή των ελαστικών της υψηλών επιδόσεων  δεν είναι τυχαία δήλωσε ο κ. Coulthard. Η εταιρεία είναι συνδεδεμένη με την προ formula 1 καριέρα μου . Δάγκωσα την λαμαρίνα με την F3 και  F3000 με ελαστικά  Avon που είναι μάρκα της Cooper και η  Cooper  είναι ο προμηθευτής ελαστικών της Βρετανικής  F3. Εκείνο που κάνει πραγματικά την διαφορά είναι η συνέπεια της εταιρείας στην κατασκευή ελαστικών υψηλής ποιότητας και ασφάλειας για δεκαετίες.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας  κα Sarah Mc Roberts συμπλήρωσε ότι η συνεργασία της Cooper Tire Ευρώπης με τον πρωταθλητή επιβεβαιώνει την απόφαση της εταιρείας για την υποστήριξη της  στους διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!