Η Cooper εορτάζει την αργυρή επέτειο του Xavi Foj στο Rally Dakar

[youtube width=”600″ height=”360″ video_id=”UqLkZSB59kc”]
 Με κορυφαίες προετοιμασίες ο πρεσβευτής της  Cooper Tire Europe   Ισπανός Ραλίστας Xavi Foj,  συμμετέχει για  25η φορά  στο Rally Dakar 2015. Αυτός ο σκληρός αγώνας  που  διεξάγεται  εκτός δρόμου σε  τρείς χώρες της Νοτίου Αμερικής , διαρκεί για περισσότερο από δύο εβδομάδες από 4 έως  17η Ιανουαρίου, 2015 με εκκίνηση και τερματισμό στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή.

Εορτάζοντας αυτό το ορόσημο με την 25η συμμετοχή του Foj, στο Rally Dakar , η Cooper Tire Europe  έδωσε στην δημοσιότητα ένα εξαιρετικό φιλμ του Καταλανού άσσου, ο οποίος ζει και αναπνέει με την φιλοσοφία της Cooper Tire Europe και αντιμετωπίζει με επιτυχία, τα προβλήματα και τις δυσκολίες του αγώνα που διεξάγεται αποκλειστικά  εκτός  δρόμου. Μέχρι σήμερα ο Xavi Foj  αποτελεί φαινόμενο στην ιστορία του Rally Dakar αφού ολοκλήρωσε 24 συμμετοχές χρησιμοποιώντας ελαστικά Cooper σε πολλούς αγώνες τα τελευταία 4 χρόνια. Όπως και στο ράλλυ Ντακάρ 2014 ο Foj  θα τρέχει με τα ελαστικά Cooper Discoverer S/T Maxx,  αγωνιζόμενος σε νέα κατηγορία την «Τ3».

Η Sarah McRoberts, Marketing and Communications Manager της Cooper Tire Europe δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε τον Xavi Foj  πρεσβευτή μας στα ελαστικά 4Χ4 και χειροκροτούμε τις επιτυχίες του τα τελευταία 24 χρόνια. Η αποφασιστικότητα του, μεθοδολογία  και η σταθερή του οδήγηση  στο Rally Dakar είναι απίστευτη και ήδη έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία στην χρήση των ελαστικών  S/T Maxx σε αυτό τον αγώνα. Προσβλέπουμε σε νέες επιτυχίες στις διαδρομές του φετινού ράλλυ διαμέσου της Αργεντινής, Χιλής και Βολιβίας. Η Cooper Tire Europe εορτάζει εφέτος την 25η συμμετοχή του Foj στο  Rally Dakar και εύχεται σε αυτόν και την ομάδα του, την καλύτερη τύχη σε αυτό το παγκόσμια φημισμένο ράλλυ!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC
Exit mobile version