ΑΓΩΝΕΣ

Η Cooper εορτάζει την αργυρή επέτειο του Xavi Foj στο Rally Dakar

[youtube width=”600″ height=”360″ video_id=”UqLkZSB59kc”]
 Με κορυφαίες προετοιμασίες ο πρεσβευτής της  Cooper Tire Europe   Ισπανός Ραλίστας Xavi Foj,  συμμετέχει για  25η φορά  στο Rally Dakar 2015. Αυτός ο σκληρός αγώνας  που  διεξάγεται  εκτός δρόμου σε  τρείς χώρες της Νοτίου Αμερικής , διαρκεί για περισσότερο από δύο εβδομάδες από 4 έως  17η Ιανουαρίου, 2015 με εκκίνηση και τερματισμό στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή.

Cooper Xavi Foj Rally Dakar (2)Εορτάζοντας αυτό το ορόσημο με την 25η συμμετοχή του Foj, στο Rally Dakar , η Cooper Tire Europe  έδωσε στην δημοσιότητα ένα εξαιρετικό φιλμ του Καταλανού άσσου, ο οποίος ζει και αναπνέει με την φιλοσοφία της Cooper Tire Europe και αντιμετωπίζει με επιτυχία, τα προβλήματα και τις δυσκολίες του αγώνα που διεξάγεται αποκλειστικά  εκτός  δρόμου. Μέχρι σήμερα ο Xavi Foj  αποτελεί φαινόμενο στην ιστορία του Rally Dakar αφού ολοκλήρωσε 24 συμμετοχές χρησιμοποιώντας ελαστικά Cooper σε πολλούς αγώνες τα τελευταία 4 χρόνια. Όπως και στο ράλλυ Ντακάρ 2014 ο Foj  θα τρέχει με τα ελαστικά Cooper Discoverer S/T Maxx,  αγωνιζόμενος σε νέα κατηγορία την «Τ3».

Cooper Xavi Foj Rally Dakar (1)Η Sarah McRoberts, Marketing and Communications Manager της Cooper Tire Europe δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε τον Xavi Foj  πρεσβευτή μας στα ελαστικά 4Χ4 και χειροκροτούμε τις επιτυχίες του τα τελευταία 24 χρόνια. Η αποφασιστικότητα του, μεθοδολογία  και η σταθερή του οδήγηση  στο Rally Dakar είναι απίστευτη και ήδη έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία στην χρήση των ελαστικών  S/T Maxx σε αυτό τον αγώνα. Προσβλέπουμε σε νέες επιτυχίες στις διαδρομές του φετινού ράλλυ διαμέσου της Αργεντινής, Χιλής και Βολιβίας. Η Cooper Tire Europe εορτάζει εφέτος την 25η συμμετοχή του Foj στο  Rally Dakar και εύχεται σε αυτόν και την ομάδα του, την καλύτερη τύχη σε αυτό το παγκόσμια φημισμένο ράλλυ!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!