Καταγγέλλει την Porsche και ο πατέρας του Paul Walker

PAUL-WALKER

Mετά τη σύζυγο του τελευταίου Kristine Rodas και τη 16χρονη κόρη του Walker Meadow Rain ενάντια στην Porsche στρέφεται και ο πατέρας του ηθοποιού…

O Paul Walker sr. ισχυρίζεται πως αν η Carrera GT διέθετε ικανοποιητικό εξοπλισμό ασφάλειας ο γιός του θα μπορούσε να είχε σωθεί. Από την άλλη, η Porsche επέρριψε την υπαιτιότητα για το ατύχημα και τους θανάτους που ακολούθησαν στον Roger Rodas, ο οποίος είχε αναπτύξει ταχύτητα 150 km/h σε μια περιοχή όπου το όριο είναι 72.

Επίσης, αναφέρεται πως η Carrera GT είχε «διαφοροποιηθεί από τον αρχικό της σχεδιασμό», που με απλά λόγια σημαίνει ότι είχαν γίνει μετατροπές, «δεν είχε συντηρηθεί σωστά» και πως «τουλάχιστον 2 από τα λάστιχά της είχαν κατασκευαστεί πριν από 9 χρόνια». Η Porsche έχει να αντιμετωπίσει και 3η δικαστική διαμάχη για το θάνατο του γνωστού ηθοποιού Paul Walker, ο οποίος πριν από 2 χρόνια έχασε στη ζωή του σε ένα ατύχημα μα με μια Carrera GT. Στο ίδιο ατύχημα σκοτώθηκε και ο στενός φίλος του Walker και οδηγός του αυτοκινήτου Roger Rodas.

Exit mobile version