ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Καταγγέλλει την Porsche και ο πατέρας του Paul Walker

PAUL-WALKER

Mετά τη σύζυγο του τελευταίου Kristine Rodas και τη 16χρονη κόρη του Walker Meadow Rain ενάντια στην Porsche στρέφεται και ο πατέρας του ηθοποιού…

PAUL-WALKERS-CARRERA-GT-3O Paul Walker sr. ισχυρίζεται πως αν η Carrera GT διέθετε ικανοποιητικό εξοπλισμό ασφάλειας ο γιός του θα μπορούσε να είχε σωθεί. Από την άλλη, η Porsche επέρριψε την υπαιτιότητα για το ατύχημα και τους θανάτους που ακολούθησαν στον Roger Rodas, ο οποίος είχε αναπτύξει ταχύτητα 150 km/h σε μια περιοχή όπου το όριο είναι 72.

Paul Walker Roger RodasΕπίσης, αναφέρεται πως η Carrera GT είχε «διαφοροποιηθεί από τον αρχικό της σχεδιασμό», που με απλά λόγια σημαίνει ότι είχαν γίνει μετατροπές, «δεν είχε συντηρηθεί σωστά» και πως «τουλάχιστον 2 από τα λάστιχά της είχαν κατασκευαστεί πριν από 9 χρόνια». Η Porsche έχει να αντιμετωπίσει και 3η δικαστική διαμάχη για το θάνατο του γνωστού ηθοποιού Paul Walker, ο οποίος πριν από 2 χρόνια έχασε στη ζωή του σε ένα ατύχημα μα με μια Carrera GT. Στο ίδιο ατύχημα σκοτώθηκε και ο στενός φίλος του Walker και οδηγός του αυτοκινήτου Roger Rodas.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!