Ένα σούπερ ταχύπλοο από την Bugatti!

bugatti-niniette (2)

H Bugatti συνεργάζεται με την Palmer Johnsons που ειδικεύεται στα σκάφη αναψυχής, προκειμένου να παρουσιάσει το δικό της σκάφος…

Το εν λόγω σκάφος θα ονομάζεται Niniette -πρόκειται για το χαϊδευτικό της κόρης του Ettore Bugatti, Lidi- και οι σχεδιαστές του σκάφους προσπάθησαν να ενσωματώσουν κλασικά αισθητικά στοιχεία της μάρκας. Όπως τις γραμμές του πίσω μέρους της Bugatti Typ 57 C Atalante ή τις αναλογίες της Typ 41 Royale, ενώ δεν απουσιάζει η κλασική διχρωμία. Από πλευράς επιδόσεων σημειώστε πως η θαλαμηγός πιάνει τους 38 κόμβους που αντιστοιχούν σε 70 km/h.

Η πιο μικρή έκδοση του Niniette θα είναι η μήκους 13 μέτρων PJ42 και φημολογείται πως η τιμή του θα είναι όσο μιας Chiron (κοντά δηλαδή στα 2 εκατομμύρια ευρώ). Η μεγαλύτερη PJ63 Niniette έχει μήκος 20 μέτρα, θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4, ενώ ξεκινά από τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Η κορυφαία εκδοχή είναι η PJ88, για την οποία δεν υπάρχει ακόμα ένδειξη τιμής. Γεγονός, πάντως είναι πως η ιστορία της Bugatti περιλαμβάνει και αγωνιστικά σκάφη, ενώ ο χρόνος παράδοσης για κάθε Niniette είναι περίπου στον έναν χρόνο.

Exit mobile version