ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα σούπερ ταχύπλοο από την Bugatti!

bugatti-niniette (2)

H Bugatti συνεργάζεται με την Palmer Johnsons που ειδικεύεται στα σκάφη αναψυχής, προκειμένου να παρουσιάσει το δικό της σκάφος…

bugatti-niniette (1)Το εν λόγω σκάφος θα ονομάζεται Niniette -πρόκειται για το χαϊδευτικό της κόρης του Ettore Bugatti, Lidi- και οι σχεδιαστές του σκάφους προσπάθησαν να ενσωματώσουν κλασικά αισθητικά στοιχεία της μάρκας. Όπως τις γραμμές του πίσω μέρους της Bugatti Typ 57 C Atalante ή τις αναλογίες της Typ 41 Royale, ενώ δεν απουσιάζει η κλασική διχρωμία. Από πλευράς επιδόσεων σημειώστε πως η θαλαμηγός πιάνει τους 38 κόμβους που αντιστοιχούν σε 70 km/h.

bugatti-niniette (3)Η πιο μικρή έκδοση του Niniette θα είναι η μήκους 13 μέτρων PJ42 και φημολογείται πως η τιμή του θα είναι όσο μιας Chiron (κοντά δηλαδή στα 2 εκατομμύρια ευρώ). Η μεγαλύτερη PJ63 Niniette έχει μήκος 20 μέτρα, θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4, ενώ ξεκινά από τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Η κορυφαία εκδοχή είναι η PJ88, για την οποία δεν υπάρχει ακόμα ένδειξη τιμής. Γεγονός, πάντως είναι πως η ιστορία της Bugatti περιλαμβάνει και αγωνιστικά σκάφη, ενώ ο χρόνος παράδοσης για κάθε Niniette είναι περίπου στον έναν χρόνο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!