Opel Karl και σε έκδοση Rocks

opel-karl-rocks (5)

Με ανάλογο Rocks στιλ όπως στην περίπτωση του Adam, το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της Opel αποκτά μία πιο περιπετειώδη έκδοση αμαξώματος…

Στο Παρίσι θα παρουσιαστεί το Karl Rocks με την γνωστή Rocks συνταγή που περιλαμβάνει προστατευτικά πλαστικά, ράγες στην οροφή, λεπτομέρειες χρωμίου και φυσικά υπερυψωμένο αμάξωμα που απέχει 1,8 εκατοστά ψηλότερα από το έδαφος (πάντα σε σχέση με την συμβατική έκδοση). Στο εσωτερικό υπάρχει νέας γενιάς σύστημα διασύνδεσης με προαιρετικό το κορυφαίο Radio R 4.0 IntelliLink και πλήρη υποστήριξη υποστήριξη smartphone.

Η Opel δεν αναφέρει κάτι σχετικά με τα μηχανικά μέρη, αλλά προφανώς το Rocks θα συνδυάζεται με την ατμοσφαιρική 3-κύλινδρη έκδοση στα 1.000 κ.εκ. με τους 75 ίππους. Τώρα, σχετικά με την εμφάνιση του Karl στην Ελλάδα να πούμε πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο και πως δεν προβλέπεται αφού σύμφωνα με την εγχώρια αντιπροσωπεία το Corsa καλύπτει επάξια και την μικρότερη κατηγορία που συμμετέχουν π.χ. τα Hyundai i10, Kia Picanto, VW up!, Seat Mii κ.α.

  • opel-karl-rocks-1

  • Small rock star: The KARL with an SUV-inspired appearance has also been give the surname ROCKS.

  • Clear line: KARL ROCKS has five doors and room for up to five people.

  • Nice view: The new KARL ROCKS with distinctive, SUV-style rear bumpers, a roof railing and raised ride height.

  • Breath of fresh air: The new Opel KARL ROCKS comes with a raised ride height and the appearance of a small SUV.

Exit mobile version