Νέες προωθητικές ενέργειες Mitsubishi

Με ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας ισχύουν οι παρακάτω προωθητικές ενέργειες για τα μοντέλα της Mitsubishi Motors κατά το μήνα Απρίλιο 2019.

Άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα 0-100’’ μέσω της Alpha Bank για όλα τα Επιβατικά Μοντέλα της Mitsubishi Motors. To “Άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα 0-100” περιλαμβάνει:

Σε περίπτωση που δεν επιλεχθεί το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ισχύει το παρακάτω ποσό έκπτωσης για τα ανωτέρω μοντέλα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ):

Για το Mitsubishi ASX ισχύει: Προσθήκη αξεσουάρ στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Inform 1.6lt.: Πιο συγκεκριμένα προστίθεται ο παρακάτω εξοπλισμός στην έκδοση ASX Inform 1.6 χωρίς κόστος για τον πελάτη: Σετ sport πεντάλ, Διακοσμητικό αεραγωγών (βουρτσισμένο αλουμίνιο) και Καθρέφτες χρωμίου.

Για το Mitsubishi L200 ισχύει: το πρόγραμμα ΑΠΟΣΥΡΣΗ Χ 2 με όφελος για τον πελάτη τη Διπλή Ολική απαλλαγή από το Φόρο Τελών Ταξινόμησης.

Πιο αναλυτικά αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης έχει όφελος ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει από 3,229€ για την έκδοση 2.4 ΜΤ 4WD INVITE  μέχρι και 4,788€  με ΦΠΑ για την έκδοση  2.4 AΤ 4WD INSTYLE PLUS.

Συγκεντρωτικός πίνακας L200:

Exit mobile version