Le Mans 2019, Live stream από τη Ford

Έφτασε και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου όπου διοργανώνεται ο πιο διάσημος αγώνας αντοχής. Στις επόμενες 24 ώρες η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού χτυπάει στο Le Mans.

Για το circuit de la Sarthe δεν έχουμε να πούμε πολλά. Μία πίστα ημιμόνιμη, όπου η μισή αποτελείται από κανονικούς δρόμους, φιλοξενεί από τη δεκαετία του ‘20 έναν από τους σημαντικότερους αγώνες του κόσμου. Μπορεί φέτος να απουσιάζει η Porsche από το Le Mans, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο αγώνας θα χάσει το ενδιαφέρον του. Υπάρχει πάντα η περσινή νικήτρια Toyota, καθώς και η Ford, η οποία κατεβαίνει φέτος με 4 εργοστασιακές συμμετοχές.

Η τελευταία φρόντισε, για μία ακόμα φορά, να παρέχει Live stream καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, για όσους επιθυμούν να ζήσουν όλη αυτή την αναμέτρηση από κοντά. Το υλικό θα προέρχεται από κάμερες τοποθετημένες στα αγωνιστικά, αλλά και από εξωτερικά πλάνα, ενώ ο σχολιασμός θα γίνεται στα αγγλικά. Με δεδομένο ότι δεν θα βρείτε δωρεάν παρουσίαση του αγώνα, η προσφορά της Ford είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη! Η έναρξη του streaming θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 16:00 οπότε συντονιστείτε.

Exit mobile version