Το Alpha ACE είναι ένα ηλεκτρικό κουπέ με γιαπωνέζικο στιλ

Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αν κατάφερνε ένα τέτοιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο να φτάσει στην παραγωγή. Αμ, δε!

Η Alpha Motors Corporation είναι μία από τις πολλές εταιρίες που «σκάνε» από το πουθενά παρουσιάζοντας ένα πολύ ενδιαφέρον ηλεκτρικό μοντέλο. Το οποίο υπάρχει μόνο στον ψηφιακό κόσμο και το οποίο είναι ηλεκτρικό αφού θεωρητικά είναι απλούστερο στην παραγωγή.

Ένα από αυτά τα ενδιαφέροντα project που θα θέλαμε να δούμε στους δρόμους, αλλά μάλλον δεν θα γίνει ποτέ, είναι το Alpha ACE. Ένα σπορ κουπέ με την σχεδίαση του αμαξώματος να μας παραπέμπει σε Nissan και Honda περασμένων δεκαετιών. Χαρακτηριστικό είναι το μπροστινό μέρος, όπως τα πεταχτά τόξα στα φτερά και οι ζάντες με τα «καπάκια».

Το μήκος του φτάνει τα 4,18 μέτρα και στο εσωτερικό υπάρχει χώρους για δύο άτομα. Το ταμπλό έχει άκρως απέριττη σχεδίαση με μία στενόμακρη μεγάλη touch-screen να κυριαρχεί εν απουσία φυσικών διακοπτών. Το μίνιμαλ στοιχείο ενισχύεται και από τους ιμάντες -αντί για λαβές- στις πόρτες.

Σχετικά με το DNA του πισωκίνητου Alpha ACE μας θυμίζει το Honda e. H εταιρία δεν δίνει στοιχεία μήτε για το μοτέρ (εκτιμάται κάπου στους 150-200 ίππους), μήτε για την μπαταρία (θα μπορούσε να είναι στις 50 kWh). Πάντως, αναφέρει πως η επιτάχυνση για τα 0-96 χλμ./ώρα δεν ξεπερνά τα 6 δευτερόλεπτα και πως η αυτονομία είναι τουλάχιστον τα 400 χιλιόμετρα. Ενδιαφέρον, εσείς τι λέτε;

  • alpha-ace-5

  • alpha-ace-1

  • alpha-ace-2

  • alpha-ace-4

  • alpha-ace-3

  • alpha-ace

Exit mobile version