Αυτό το Toyota GR Yaris μοιάζει με πύρινη λαίλαπα!

Ίσως να είναι η πιο ακραία εκδοχή μιας τετρακίνητης βολίδας που αρκετοί την ταυτίζουν τόσο έντονη όσο η εμφάνιση της πάλαι ποτέ Delta Integrale.

To GR Yaris είναι ένα από τα αυτοκίνητα που χτίζουν το δικό τους μύθο και που πολύ θα θέλαμε να οδηγήσουμε. Μέχρι να μας δοθεί η ευκαιρία μπορούμε να δούμε μια πολύ ακραία περίπτωση με ένα υπερβολικό body-kit που εμπνεύστηκε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Hugo Silva.

Όπως μπορείτε να δείτε το αμάξωμα έχει πρηστεί στο μεγαλύτερο μέρος του με τους θόλους των τροχών να εξέχουν πολύ έξω. Υπάρχουν τεράστιες και πολλές απαγωγές αέρα, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν διπλές απολήξεις, αν και μια κεντρική θα έδινε άλλον αέρα. Κερασάκι στην τούρτα αποτελεί τόσο η μεγαλύτερη φτερούγα στο ύψος της οροφής όσο και η μικρότερη από κάτω και πάνω από τα φωτιστικά σώματα.

Από εκεί και πέρα η απόσταση από το έδαφος είναι χαμηλωμένη και οι κάρμπον ζάντες έχουν σχεδιαστεί για βέλτιστη αεροδυναμική. Το όλο πακέτο είναι πολύ ακραίο για να το δούμε στην παραγωγή αλλά μια πιο ήπια εκδοχή σίγουρα θα την τιμούσαν αρκετοί. Και θα ταίριαζε απόλυτα με τα διάφορα πακέτα που έχουν αρχίσει να προσφέρουν διάφορες εταιρίες tuning ανεβάζοντας την ισχύ της γιαπωνέζικης βολίδας πάνω από τα 300 άλογα…

Exit mobile version