VW Software 3.0: Νέο λογισμικό για τα ηλεκτρικά ID.

Το νέο λογισμικό “Software 3.0” βασίζεται στο cloud και με χρήση σμήνους δεδομένων (swarm data) απογειώνει την χρηστικότητα των ID. μοντέλων με νέες δυνατότητες – Το νέο λογισμικό εγκαθίσταται άμεσα στα νέα αυτοκίνητα ενώ αυτά που έχουν ήδη παραδοθεί θα λάβουν ενημέρωση λογισμικού στο εγγύς μέλλον

Το Software 3.0” είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και αποδοτικό καθώς είναι cloud-based και εισάγει πολλές νέες λειτουργίες, βελτιώνοντας την εμπειρία χρήστη και βελτιστοποιώντας την ικανότητα φόρτισης. Παράλληλα, με την χρήση σμήνους δεδομένων (swarm data), τα μοντέλα ID. επωφελούνται της επικοινωνίας μεταξύ των οχημάτων, για πιο ασφαλή και αποδοτική οδήγηση.

Η νέα έκδοση λογισμικού αποτελεί το επόμενο βήμα της στρατηγικής ACCELERATE, με την οποία η Volkswagen μετασχηματίζεται από κατασκευαστής αυτοκινήτων σε κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών κινητικότητας. Το νέο λογισμικό εγκαθίσταται άμεσα στα αυτοκίνητα που βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής, ενώ για τα αυτοκίνητα που έχουν ήδη παραδοθεί, το Software 3.0 θα εγκατασταθεί δωρεάν μέσω μιας over-the-air ενημέρωσης, αργότερα μέσα στη χρονιά.

Οι κύριες λειτουργίες που υλοποιούνται με το νέο λογισμικό, συνοπτικά:

Augmented-Reality Head-up-Display (AR HUD).
Augmented-Reality Head-up-Display (AR HUD) – New displays for more comfort.
ID. Cockpit SOC percentile
Exit mobile version