Fuel Pass: Γιατί τόσο μπέρδεμα με την κάρτα επιδότησης καυσίμων;

 Με σπαζοκεφαλια ομοιάζει το κατέβασμα της καρτας καυσίμων με τα 45 ευρώ ή τα 50 ευρώ ( ανάλογα την περιοχή) της επιδοτήσης για τα καύσιμα, που υλοποίησε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Όλα ωραία και καλά με τους κωδικούς taxis. Εισέρχεται ο επισκέπτης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση,  vouchers. gov. gr, βάζει τους κωδικούς του και φτάνει στο σημείο όπου το σύστημα σου ζητά να επιλέξεις…τρόπο καταβολής της επιδότησης.

Με δεδομένο πως είμαι εξοικειωμένος με τα smartphone… ας πάρω τα επιπλέον 5 ευρώ (ή αλλιώς 2 και κάτι λίτρα βενζίνης παραπάνω) και επιλέγώ τη συγκεκριμένη επιλογή, που σου στέλνει το ποσό στο έξυπνο κινητό.

Έλα όμως που έχει και συνέχεια…
Κι εκεί που νομίζεις ότι όλα έχουν τελειώσει, το σύστημα σε βάζει να επιλέξεις, μεταξύ viva wallet ή alpha Bank, για να σου πιστωσουν το 45αρι αν είσαι Αθήνα…
Αν όμως δεν Viva wallet η Alpha Bank τι κάνεις; Ψαχνεσαι.
Εγώ επέλεξα χωρίς να ξέρω πραγματικά τι θα  είναι πιο εύκολο για μένα, την επιλογή viva wallet, που σημειωτέον δεν έχω…στο κινητό μου. 
Περνάνε δύο μέρες από την αίτηση μου, που έχει γίνει ήδη αποδεκτή από το σύστημα  και περιμένω στο κινητό το 45αρι…
Ελα όμως που δεν έρχεται έτσι απλά σε όσους δεν έχουν την εφαρμογή viva wallet στο κινητό. Ξαναγράφω τους κωδικούς taxis προκειμένου να διαπιστώσω την εξέλιξη της αίτησης…
Και ..Ω.. θαύματος, μου επισημαίνει το σύστημα… ότι για να έλθουν στο κινητό τα 45 ευρώ…θα πρέπει να κατεβάσω το viva wallet. 
Η αναζήτηση συνεχίζεται…
Κι όμως ακόμα δεν τελειώσαμε. Για του λόγου το αληθές επισυνάπτουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αποκτήσουμε το viva wallet.

Πώς αποκτώ το Fuel Pass; Τα βήματα αναλυτικά:

Εφόσον λάβετε την ενημέρωση μέσω email και SMS ότι η κάρτα σας είναι έτοιμη, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μπορέσετε να τη δείτε μέσα στην πλατφόρμα της Viva Wallet.

Αν δεν έχετε λογαριασμό Viva Wallet:

Δημιουργία κωδικού πρόσβασης

Δημιουργήστε τον κωδικό πρόσβασης σας ο οποίος θα πρέπει να αποτελείται από 5 έως 16 χαρακτήρες, να περιέχει τουλάχιστον ένα ψηφίο (1-9) και έναν ειδικό χαρακτήρα (π.χ. !@@#$%^*).

Τα καταφέρατε; Το ευχόμαστε.

Σημ: υποθέτω ότι η διαδικασία είναι πιο εύκολη για όσους επιλέξουν την επιλογή του λογαριασμού τραπέζης της επιλογής σας.

Exit mobile version