Πόσο καιρό χρειάζεται για την κατασκευή του σαλονιού μίας Bugatti Centodieci;

Συνολικά, για να φτιαχτεί το σαλόνι μιας Centodieci των 8 εκατομμυρίων ευρώ και των μόλις 10 μονάδων απαιτούνται τουλάχιστον 16 εβδομάδες.

Ή αν προτιμάτε 4 ολόκληροι μήνες, έτσι ώστε το τελικό προϊόν να ανταποκρίνεται στα υψηλά στάνταρ της εταιρίας, αλλά και στα 8 εκατομμύρια ευρώ που ζητά για να παραδώσει στους τυχερούς που την έχουν ήδη παραγγείλει μία από τις δέκα που θα κατασκευάσει συνολικά.

Το πρώτο πράγμα που αλλάζει στην Centodieci είναι τα καθίσματα. Αν και πρόκειται για τα ίδια καθίσματα με την Chiron, υπάρχει μία νέα επένδυση από δέρμα που θυμίζει την ιστορική EB 110. Μάλιστα το προσκέφαλο έχει ένα ειδικό logo της EB, το οποίο μπορούν οι πελάτες να επιλέξουν αν θα το έχουν.

Οι εργάτες της Bugatti χρειάζονται πέντε ολόκληρες ημέρες για να δημιουργήσουν αυτό το σήμα. Να κόψουν το δέρμα στο σωστό μέγεθος και να συναρμολογήσουν το κάθισμα, αφού πρώτα το ελέγξουν ότι όλα είναι στα επίπεδα μιας Bugatti.

H επένδυση των καθισμάτων επεκτείνεται και σε ολόκληρη την οροφή, στα πάνελ των θυρών, την κεντρική κονσόλα και στα πατάκια. Η πρόκληση είναι ότι όλες αυτές οι επιφάνειες θα πρέπει να έχουν μία αρμονική συνέχεια, κάτι που απαιτεί εξαντλητικά προσεκτική εργασία. Αυτά και άλλα πολλά που κάνουν την διαφορά σε μία υπερκατασκευή.

Exit mobile version