30.754 παραβάσεις μέσα σε μία εβδομάδα!

127.048 τροχονομικοί έλεγχοι και 30.754 παραβάσεις το διάστημα από 4 έως 10 Ιουνίου 2023 σε όλη την Ελλάδα-Εκλογές χωρίς καμία εξαγγελία για τη μείωση των τροχαίων.

Ο προβληματισμός για τον αριθμό των παραβάσεων που καταγράφονται στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα δεν αρκεί για να περιγράψει το μέγεθος του προβλήματος, που για μια ακόμη φορά δεν έχει απασχολήσει την πολιτική ηγεσία, αλλά ούτε και τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού.

Τι έγινε το διάστημα από 4 έως 10 Ιουνίου 2023; Η τροχαία διενήργησε 127.048 τροχονομικούς ελέγχους και βεβαίωσε 30.754 παραβάσεις.

Το 67% των παραβάσεων αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα, μη χρήση προστατευτικού κράνους, μη χρήση ζώνης ασφαλείας, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και παράνομη στάθμευση.

Πιο αναλυτικά, παραβάσεις βεβαιώθηκαν ανά περιφέρεια, ως ακολούθως:

Ειδικότερα, οι παραβάσεις, που βεβαιώθηκαν αφορούν:

Από τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι η παραβατικότητα των οδηγών στους ελληνικούς δρόμους είναι εκτός ελέγχου, με φυσική απόληξη τα σοβαρά τροχαία των τελευταίων ημερών.

Και το χειρότερο από όλα είναι το γεγονός ότι κανείς από την πολιτική ηγεσία δεν ασχολήθηκε σοβαρά με τα τροχαία και τις παραβάσεις του ΚΟΚ. Και όσοι ασχολούνται μπορεί και να χαρακτηρίζονται και γραφικοί.

Πάντως, εύλογα θα περίμενε κανείς την παρούσα προεκλογική περίοδο να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με τη γενοκτονία στους ελληνικούς δρόμους. 

Exit mobile version