Porsche: H ισχυρότερη Cayenne μέχρι σήμερα

Πρόκειται για τη νέα Cayenne Turbo E-Hybrid, η οποία καταλαμβάνει την κορυφαία θέση στην γκάμα του μοντέλου, αποτελώντας την πιο δυνατή εκδοχή που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.

Ο κινητήρας της Cayenne Turbo E-Hybrid είναι ένας 4,0 λίτρων κινητήρας που αποδίδει 599 ίππους. Συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 176 ίππων, με αποτέλεσμα η συνολική ισχύς να αγγίζει τα 763 άλογα. Επιπλέον, η μπαταρία του υβριδικού συστήματος έχει αυξηθεί σε χωρητικότητα, φτάνοντας τα 25,9 kWh.

Με αυτήν την αύξηση της ισχύος, η νέα Cayenne Turbo E-Hybrid επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 298 χλμ/ώρα. Με το πακέτο GT Package και ελαφρύτερα υλικά, όπως τιτάνιος εξάτμισης και κάρμπον οροφή, η επιτάχυνση από 0 στα 100 χλμ/ώρα γίνεται σε 3,6 δευτερόλεπτα.

Στο εξωτερικό, παρατηρούμε αλλαγές στις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τους νέους τροχούς, τις αλουμινένιες εξατμίσεις και τα κόκκινα φρένα. Η τιμή της στη Γερμανία ξεκινά από περίπου 150.000 ευρώ, και αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην αγορά μέσα στο φθινόπωρο.

Exit mobile version