NEAPINED

Porsche: H ισχυρότερη Cayenne μέχρι σήμερα

Πρόκειται για τη νέα Cayenne Turbo E-Hybrid, η οποία καταλαμβάνει την κορυφαία θέση στην γκάμα του μοντέλου, αποτελώντας την πιο δυνατή εκδοχή που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.

Ο κινητήρας της Cayenne Turbo E-Hybrid είναι ένας 4,0 λίτρων κινητήρας που αποδίδει 599 ίππους. Συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 176 ίππων, με αποτέλεσμα η συνολική ισχύς να αγγίζει τα 763 άλογα. Επιπλέον, η μπαταρία του υβριδικού συστήματος έχει αυξηθεί σε χωρητικότητα, φτάνοντας τα 25,9 kWh.

Με αυτήν την αύξηση της ισχύος, η νέα Cayenne Turbo E-Hybrid επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 298 χλμ/ώρα. Με το πακέτο GT Package και ελαφρύτερα υλικά, όπως τιτάνιος εξάτμισης και κάρμπον οροφή, η επιτάχυνση από 0 στα 100 χλμ/ώρα γίνεται σε 3,6 δευτερόλεπτα.

Στο εξωτερικό, παρατηρούμε αλλαγές στις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τους νέους τροχούς, τις αλουμινένιες εξατμίσεις και τα κόκκινα φρένα. Η τιμή της στη Γερμανία ξεκινά από περίπου 150.000 ευρώ, και αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην αγορά μέσα στο φθινόπωρο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!