Cosco – ΟΛΠ: Αυξάνονται οι θέσεις των εισερχομένων αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις του ομίλου 

Αυξάνονται οι θέσεις των εισερχομένων αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις του ομίλου Cosco και ΟΛΠ στον Πειραιά, μετά τη μεταξύ τους συμφωνία για επένδυση 20 εκατ. ευρώ, που θα δημιουργήσει 5.100 νέες θέσεις αυτοκινήτων.

Οι Σταθμοί Αυτοκινήτων ΟΛΠ αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διαμετακόμισης αυτοκινήτων για την Ανατολική Μεσόγειο, τη Μαύρη Θάλασσα και τη Βόρειο Αφρική.

Εκτός από τη φορτοεκφόρτωση και αποθήκευση καινούριων αυτοκινήτων, στους Σταθμούς Αυτοκινήτων ΟΛΠ διακινούνται όλα τα είδη τροχοφόρων εμπορευμάτων, όπως μηχανήματα, φορτηγά, mafi, trailers κτλ. καθώς και γενικό φορτίο.

Στον κατάλογο των πελατών των Σταθμών Αυτοκινήτων περιλαμβάνονται πλέον οι περισσότερες από τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες διακινούν μέσω αυτού περισσότερα από 260.000 οχήματα το χρόνο.

Μετά την πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών του ΟΛΠ στη COSCO Pacific Ltd. στα μέσα του 2016, οι Σταθμοί Αυτοκινήτων ΟΛΠ εξελίσσονται ραγδαία κρατώντας υψηλά τα επίπεδα ποιότητας εξυπηρέτησης και μηδενικά τα ποσοστά ζημιών.

Πλεονεκτήματα

Exit mobile version