O Elon Musk αγόρασε την υποβρύχια Lotus!

Η Lotus Esprit είχε πωληθεί από τον προηγούμενο μήνα σε δημοπρασία της RM Auctions αλλά μέχρι πρότινος η ταυτότητα του αγοραστή που κατέβαλλε 886.000 δολάρια παρέμενε μυστική.

Ο νέος ιδιοκτήτης της υποβρύχιας Lotus Esprit από την ταινία του πράκτορα 007 «Ο κατάσκοπος που με αγάπησε» είναι ο Elon Musk, ο 42χρονος δισεκατομμυριούχος νοτιοαφρικάνικης καταγωγής, συνιδρυτής της εταιρίας ηλεκτρονικών συναλλαγών PayPal και ιδιοκτήτης της Tesla Motors.

Η Lotus Esprit είχε πωληθεί από τον προηγούμενο μήνα σε δημοπρασία της RM Auctions αλλά μέχρι πρότινος η ταυτότητα του αγοραστή που κατέβαλλε 886.000 δολάρια παρέμενε μυστική. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως όταν ήταν πιτσιρικάς ο Musk ήταν ενθουσιασμένος με την Esprit του Bond η οποία με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούσε να μεταμορφωθεί σε υποβρύχιο.

Αργότερα, έμαθε πως κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει στην πραγματικότητα και η όλη σκηνή ήταν προϊόν μοντάζ. Η απογοήτευσή του ήταν μεγάλη και όταν έμαθε πως εντοπίστηκε η υποβρύχια Lotus αποφάσισε να την αποκτήσει και να την διασκευάσει σε ένα πραγματικό υποβρύχιο το οποίο μάλιστα θα είναι και ηλεκτροκίνητο με την υπογραφή της Tesla Motors.

Exit mobile version