NEA

O Elon Musk αγόρασε την υποβρύχια Lotus!

Η Lotus Esprit είχε πωληθεί από τον προηγούμενο μήνα σε δημοπρασία της RM Auctions αλλά μέχρι πρότινος η ταυτότητα του αγοραστή που κατέβαλλε 886.000 δολάρια παρέμενε μυστική.

Ο νέος ιδιοκτήτης της υποβρύχιας Lotus Esprit από την ταινία του πράκτορα 007 «Ο κατάσκοπος που με αγάπησε» είναι ο Elon Musk, ο 42χρονος δισεκατομμυριούχος νοτιοαφρικάνικης καταγωγής, συνιδρυτής της εταιρίας ηλεκτρονικών συναλλαγών PayPal και ιδιοκτήτης της Tesla Motors.

Η Lotus Esprit είχε πωληθεί από τον προηγούμενο μήνα σε δημοπρασία της RM Auctions αλλά μέχρι πρότινος η ταυτότητα του αγοραστή που κατέβαλλε 886.000 δολάρια παρέμενε μυστική. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως όταν ήταν πιτσιρικάς ο Musk ήταν ενθουσιασμένος με την Esprit του Bond η οποία με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούσε να μεταμορφωθεί σε υποβρύχιο.

Αργότερα, έμαθε πως κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει στην πραγματικότητα και η όλη σκηνή ήταν προϊόν μοντάζ. Η απογοήτευσή του ήταν μεγάλη και όταν έμαθε πως εντοπίστηκε η υποβρύχια Lotus αποφάσισε να την αποκτήσει και να την διασκευάσει σε ένα πραγματικό υποβρύχιο το οποίο μάλιστα θα είναι και ηλεκτροκίνητο με την υπογραφή της Tesla Motors.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!