Νέες προσφορές από την SEAT

Seat Leon TGI caroto test drive 2014 (5)

Προσεχώς ξεκινά η διάθεση του Leon XPERIENCE. Έως τότε η ελλληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε νέες προωθητικές ενέργειες και προσφορές για τα μοντέλα της…

Παράλληλα στο νέο τιμοκατάλογο περιέχονται και οι παρακάτω νέες εκδόσεις και μοντέλα:

Mii ITECH: Νέα ειδική έκδοση βασισμένη στις εκδόσεις Style, με επιπλέον  μοναδικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό που περιλαμβάνει SEAT Portable System με navigation, Bluetooth και trip computer, ζάντες αλουμινίου 14΄΄ σε χρώμα τιτανίου, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων καθώς και αναβαθμισμένο εσωτερικό με πολλές στυλιστικές λεπτομέρειες. Το κόστος του επιπρόσθετου πακέτου για τον πελάτη είναι μόλις 670€ προσφέροντας όφελος μεγαλύτερο του 30%.

Mii Auto Start/Stop: Όλες οι αυτόματες εκδόσεις διατίθενται πλέον και με σύστημα Start/Stop με τις  εκπομπές CO2 να διαμορώνονται κάτω από 100gr/km και να μην επιβαρύνονται έτσι με τέλη κυκλοφορίας.

Leon XPERIENCE: Τέλος, ξεκινά η διάθεση στην Ελληνική αγορά του πρώτου crossover της SEAT, του νέου Leon X-Perience. Το πιο όμορφο estate αυτοκίνητο στην κατηγορία, έρχεται τώρα έτοιμο να κατακτήσει νέες διαδρομές. Το νέο SEAT Leon X-PERIENCE με μόνιμη τετρακίνηση και εξοπλισμό “εκτός δρόμου”, προσφέρει οδηγική απόλαυση σε όποια διαδρομή κι αν επιλέξετε και συνδυάζει δυναμική σχεδίαση με κορυφαία τεχνολογία καθώς και βέλτιστη χρηστικότητα με εκπληκτική ευελιξία. Προσφέρεται με ισχυρούς και αποτελεσματικούς TDI και TSI κινητήρες με απόδοση από 110 έως 184 PS, τελευταίας γενιάς σύστημα 4Drive και πλήρη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Exit mobile version