NEA

Νέες προσφορές από την SEAT

Seat Leon TGI caroto test drive 2014 (5)

Προσεχώς ξεκινά η διάθεση του Leon XPERIENCE. Έως τότε η ελλληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε νέες προωθητικές ενέργειες και προσφορές για τα μοντέλα της…
  • Seat Toledo TDI caroto test drive 2014 (24)Όλες οι εκδόσεις του Mii προσφέρονται με όφελος 500€, με την αρχική έκδοση του μοντέλου να ξεκινάει πλέον από €7.821 συμπεριλαμβανομένου του οφέλους προσφοράς και απόσυρσης.
  • Οι τιμές για την γκάμα του Ibiza βελτιώνονται περαιτέρω, με το όφελος προσφοράς να φτάνει έως και €2.440 με ιδιαίτερα βελτιωμένη την ανταγωνιστικότητα των εκδόσεων Style, FR & Plus, ενώ ιδιαίτερα ελκυστική είναι πλέον η τοποθέτηση του 1.6 ΤDI 90hp Style με την τιμή να διαμορφώνεται μόλις στις €13.156 (SC) με όφελος προσφοράς και απόσυρσης.
  • Όλες οι  εκδόσεις του Leon προσφέρονται πλέον με έκπτωση €900, ενώ οι εκδόσεις Elegance βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστικότητά τους με το πακέτο Elegance που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16”, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, προβολείς ομίχλης και χειριστήρια στο τιμόνι, να χρεώνεται μόνο 300€ επιπλέον.
  • Οι τιμές με προσφορά για όλα τα Toledo βελτιώνονται περαιτέρω με την προσφερόμενη έκπτωση να φτάνει έως και €1.890 και τις τιμές να ξεκινούν πλέον μόλις από  €12.740 με όφελος προσφοράς και απόσυρσης.

Παράλληλα στο νέο τιμοκατάλογο περιέχονται και οι παρακάτω νέες εκδόσεις και μοντέλα:

seat-mii_2013_011Mii ITECH: Νέα ειδική έκδοση βασισμένη στις εκδόσεις Style, με επιπλέον  μοναδικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό που περιλαμβάνει SEAT Portable System με navigation, Bluetooth και trip computer, ζάντες αλουμινίου 14΄΄ σε χρώμα τιτανίου, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων καθώς και αναβαθμισμένο εσωτερικό με πολλές στυλιστικές λεπτομέρειες. Το κόστος του επιπρόσθετου πακέτου για τον πελάτη είναι μόλις 670€ προσφέροντας όφελος μεγαλύτερο του 30%.

Mii Auto Start/Stop: Όλες οι αυτόματες εκδόσεις διατίθενται πλέον και με σύστημα Start/Stop με τις  εκπομπές CO2 να διαμορώνονται κάτω από 100gr/km και να μην επιβαρύνονται έτσι με τέλη κυκλοφορίας.

Seat-Leon_ST_2014_1024x768_wallpaper_07Leon XPERIENCE: Τέλος, ξεκινά η διάθεση στην Ελληνική αγορά του πρώτου crossover της SEAT, του νέου Leon X-Perience. Το πιο όμορφο estate αυτοκίνητο στην κατηγορία, έρχεται τώρα έτοιμο να κατακτήσει νέες διαδρομές. Το νέο SEAT Leon X-PERIENCE με μόνιμη τετρακίνηση και εξοπλισμό “εκτός δρόμου”, προσφέρει οδηγική απόλαυση σε όποια διαδρομή κι αν επιλέξετε και συνδυάζει δυναμική σχεδίαση με κορυφαία τεχνολογία καθώς και βέλτιστη χρηστικότητα με εκπληκτική ευελιξία. Προσφέρεται με ισχυρούς και αποτελεσματικούς TDI και TSI κινητήρες με απόδοση από 110 έως 184 PS, τελευταίας γενιάς σύστημα 4Drive και πλήρη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Με αγάπη από την caroto team.