Η C-Class ανακηρύχτηκε World Car of the Year!

Mercedes-Benz-C-Class_2015_AMG-Pack (1)

Η μεγαλύτερη διάκριση ήρθε για τη Mercedes-Benz C-Class, η οποία κέρδισε τον τίτλο του “World Car of the Year 2015” με την μάρκα να διακρίνεται σε τρεις κατηγορίες του θεσμού “World Car Awards 2015”.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ο Christoph Horn, Head of Global Communication Passenger Cars Mercedes-Benz και ο Rob Moran, Director Mercedes-Benz USA Communications, παρέλαβαν τα βραβεία ως εκπρόσωποι της μάρκας με το «αστέρι».

Η Mercedes-Benz ήταν η μόνη εταιρεία του κλάδου που κατάφερε να έχει πέντε υποψήφια αυτοκίνητα στους φιναλίστ – επιδόσεις που δεν έχουν προηγούμενο στην 11χρονη ιστορία του θεσμού των βραβείων “World Car of the Year” με αποκορύφωμα τη νέα C-Class. Η διεθνής κριτική επιτροπή του θεσμού απαρτίζεται από 75 καταξιωμένους δημοσιογράφους από το χώρο του αυτοκινήτου.

Η Mercedes-Benz είχε διακριθεί και σε προηγούμενες ψηφοφορίες: το 2014 η S-Class κέρδισε στην κατηγορία “World Luxury Car”. Το 2012 η S 250 CDI BlueEFFICIENCY πήρε το βραβείο στην κατηγορία “World Green Car”, ενώ το ίδιο βραβείο είχε κερδίσει το 2007 η E 320 BlueTEC.

Exit mobile version