NEA

Η C-Class ανακηρύχτηκε World Car of the Year!

Mercedes-Benz-C-Class_2015_AMG-Pack (1)

Η μεγαλύτερη διάκριση ήρθε για τη Mercedes-Benz C-Class, η οποία κέρδισε τον τίτλο του “World Car of the Year 2015” με την μάρκα να διακρίνεται σε τρεις κατηγορίες του θεσμού “World Car Awards 2015”.

Mercedes-Benz wins three categories in the prestigious "World Car Awards 2015"  Mercedes-Benz gewinnt drei Kategorien der renommierten „World Car Awards 2015“.Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ο Christoph Horn, Head of Global Communication Passenger Cars Mercedes-Benz και ο Rob Moran, Director Mercedes-Benz USA Communications, παρέλαβαν τα βραβεία ως εκπρόσωποι της μάρκας με το «αστέρι».

Η Mercedes-Benz ήταν η μόνη εταιρεία του κλάδου που κατάφερε να έχει πέντε υποψήφια αυτοκίνητα στους φιναλίστ – επιδόσεις που δεν έχουν προηγούμενο στην 11χρονη ιστορία του θεσμού των βραβείων “World Car of the Year” με αποκορύφωμα τη νέα C-Class. Η διεθνής κριτική επιτροπή του θεσμού απαρτίζεται από 75 καταξιωμένους δημοσιογράφους από το χώρο του αυτοκινήτου.

Η Mercedes-Benz είχε διακριθεί και σε προηγούμενες ψηφοφορίες: το 2014 η S-Class κέρδισε στην κατηγορία “World Luxury Car”. Το 2012 η S 250 CDI BlueEFFICIENCY πήρε το βραβείο στην κατηγορία “World Green Car”, ενώ το ίδιο βραβείο είχε κερδίσει το 2007 η E 320 BlueTEC.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!