Έτσι θα είναι το νέο Subaru Impreza

Subaru-Impreza_5-Door_Concept_2015_1000 (3)

Στο Τόκιο η Subaru παρουσιάζει τη νέα σχεδιαστική γραμμή που θα περάσει στο νέο Impreza το οποίο θα συνεχίσει να έχει κάτω από το καπό τους αναβαθμισμένους boxer κινητήρες…

Όπως μπορείτε να δείτε η σχεδίαση του αμαξώματος είναι αρκετά ρεαλιστική και δεν θα απέχει πολύ από το μοντέλο παραγωγής που θα δούμε τέλη 2016. Πέρα από την τετρακίνηση, η Subaru θα επιμείνει στη νέα γενιά του Impreza και στους boxer -βενζίνης και πετρελαίου- που αποτελούν το άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα των μοντέλων της.

Το νέο στοιχείο στο αναβαθμισμένο αμάξωμα του Impreza θα είναι η τονισμένη εξαγωνική μάσκα σε συνδυασμό με νέους προβολείς, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της μάρκας, που χαρακτηρίζεται ως Dynamic & Solid. Επίσης, θα δοθεί έμφαση στην αεροδυναμική, ενώ τα τονισμένα φτερά προβάλλουν, πάντα σύμφωνα με τους Ιάπωνες την τετρακίνηση που θα διαθέτει και η νέα γενιά του Impreza. Ενδιαφέρουσα είναι και η αισθητική του πίσω μέρους, με τα χαρακτηριστικά φώτα που εκτείνονται στην 5η πόρτα και στη μεγάλη πίσω κολώνα.

Exit mobile version