NEA

Έτσι θα είναι το νέο Subaru Impreza

Subaru-Impreza_5-Door_Concept_2015_1000 (3)

Στο Τόκιο η Subaru παρουσιάζει τη νέα σχεδιαστική γραμμή που θα περάσει στο νέο Impreza το οποίο θα συνεχίσει να έχει κάτω από το καπό τους αναβαθμισμένους boxer κινητήρες…

Subaru-Impreza_5-Door_Concept_2015_1000 (2)Όπως μπορείτε να δείτε η σχεδίαση του αμαξώματος είναι αρκετά ρεαλιστική και δεν θα απέχει πολύ από το μοντέλο παραγωγής που θα δούμε τέλη 2016. Πέρα από την τετρακίνηση, η Subaru θα επιμείνει στη νέα γενιά του Impreza και στους boxer -βενζίνης και πετρελαίου- που αποτελούν το άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα των μοντέλων της.

Subaru-Impreza_5-Door_Concept_2015_1000 (1)Το νέο στοιχείο στο αναβαθμισμένο αμάξωμα του Impreza θα είναι η τονισμένη εξαγωνική μάσκα σε συνδυασμό με νέους προβολείς, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της μάρκας, που χαρακτηρίζεται ως Dynamic & Solid. Επίσης, θα δοθεί έμφαση στην αεροδυναμική, ενώ τα τονισμένα φτερά προβάλλουν, πάντα σύμφωνα με τους Ιάπωνες την τετρακίνηση που θα διαθέτει και η νέα γενιά του Impreza. Ενδιαφέρουσα είναι και η αισθητική του πίσω μέρους, με τα χαρακτηριστικά φώτα που εκτείνονται στην 5η πόρτα και στη μεγάλη πίσω κολώνα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!