Τα παράθυρα στα SsangYong θα κατεβαίνουν με την αφή!

Η κορεατική εταιρία σκοπεύει να προκαλέσει αίσθηση στον τομέα της τεχνολογίας εισάγοντας πρωτότυπα παράθυρα που θα ανεβαίνουν ή θα κατεβαίνουν δίχως τους κλασικούς διακόπτες!

Με άλλα λόγια οι επιβαίνοντες θα ακουμπούν τα δάχτυλα τους στο παράθυρο και με μία ανάλογα αλά tablet κίνηση θα μπορούν να τα ανεβάζουν ή να τα κατεβάζουν. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της Ssangyong (της οποίας το 70% ανήκει στον Ινδικό κολοσσό της Mahindra) δήλωσαν πως εξελίσσουν νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες που θα αφορούν την επόμενη ημέρα της αυτοκίνησης, υποστηρίζοντας ότι η εταιρία του είναι η πρώτη που υιοθετεί μία τέτοια πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία. Πάντως παρόμοιες ιδέες έχουν παρουσιάσει τόσο η Jaguar Land Rover, όσο και μία πατέντα της Honda (της φωτογραφίας).

H SsangYong, η παλαιότερη αυτοκινητοβιομηχανία της Κορέας, διεξήγαγε μια ημερίδα καινοτομίας στο κέντρο της Έρευνας & Εξέλιξης (R&D) στην πόλη Anseog της Κορέας, με σκοπό να ενθαρρύνει τις δημιουργικές ιδέες και την καινοτόμο έρευνα των εργαζομένων. Ο CEO της εταιρείας κ. Johng-sik Choi σχολίασε ότι: «Η R&D Tech-Day αναμένεται να λειτουργήσει ως κίνητρο για τους ταλαντούχους εργαζομένους, προκειμένου αυτοί να επιδιώκουν διαρκώς καινοτόμες ιδέες οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν κιόλας στα αυτοκίνητα παραγωγής. Άλλωστε η SsangYong σκοπεύει να συνεχίσει να εξελίσσει προϊόντα επόμενης γενιάς, ικανά να εξυπηρετούν τις ανάγκες των πελατών, και να δίνει ώθηση στις δημιουργικές ιδέες και την καινοτόμο εξέλιξη». 

Exit mobile version