ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα παράθυρα στα SsangYong θα κατεβαίνουν με την αφή!

Η κορεατική εταιρία σκοπεύει να προκαλέσει αίσθηση στον τομέα της τεχνολογίας εισάγοντας πρωτότυπα παράθυρα που θα ανεβαίνουν ή θα κατεβαίνουν δίχως τους κλασικούς διακόπτες!

Με άλλα λόγια οι επιβαίνοντες θα ακουμπούν τα δάχτυλα τους στο παράθυρο και με μία ανάλογα αλά tablet κίνηση θα μπορούν να τα ανεβάζουν ή να τα κατεβάζουν. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της Ssangyong (της οποίας το 70% ανήκει στον Ινδικό κολοσσό της Mahindra) δήλωσαν πως εξελίσσουν νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες που θα αφορούν την επόμενη ημέρα της αυτοκίνησης, υποστηρίζοντας ότι η εταιρία του είναι η πρώτη που υιοθετεί μία τέτοια πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία. Πάντως παρόμοιες ιδέες έχουν παρουσιάσει τόσο η Jaguar Land Rover, όσο και μία πατέντα της Honda (της φωτογραφίας).

H SsangYong, η παλαιότερη αυτοκινητοβιομηχανία της Κορέας, διεξήγαγε μια ημερίδα καινοτομίας στο κέντρο της Έρευνας & Εξέλιξης (R&D) στην πόλη Anseog της Κορέας, με σκοπό να ενθαρρύνει τις δημιουργικές ιδέες και την καινοτόμο έρευνα των εργαζομένων. Ο CEO της εταιρείας κ. Johng-sik Choi σχολίασε ότι: «Η R&D Tech-Day αναμένεται να λειτουργήσει ως κίνητρο για τους ταλαντούχους εργαζομένους, προκειμένου αυτοί να επιδιώκουν διαρκώς καινοτόμες ιδέες οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν κιόλας στα αυτοκίνητα παραγωγής. Άλλωστε η SsangYong σκοπεύει να συνεχίσει να εξελίσσει προϊόντα επόμενης γενιάς, ικανά να εξυπηρετούν τις ανάγκες των πελατών, και να δίνει ώθηση στις δημιουργικές ιδέες και την καινοτόμο εξέλιξη». 

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!