Στην τελική ευθεία το νέο Nissan Juke!

Στις 3 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του το νέο Juke που θα συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο ξεχωριστά στιλιστικά SUV.

Έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις, από την παρθενική του εμφάνιση το 2010, το νέο Juke βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία οδηγική απόλαυση, λίγο πριν από την επίσημη παρουσίαση του επόμενου μήνα.

Καμουφλαρισμένο, στην πίστα δοκιμών του Millbrook, στο Ηνωμένο Βασίλειο, το νέο Juke είναι πανέτοιμο για να επιστρέψει δυναμικά στην κατηγορία B-SUV, όπου και πρωτοστάτησε πριν από σχεδόν μια δεκαετία.

Σχεδιασμένο στην Ευρώπη, το νέο Juke αποτελεί ένα συναρπαστικό και επιτυχημένο «ταξίδι» συνεργασίας, μεταξύ των πιο ταλαντούχων σχεδιαστών της Nissan σε όλη την Γηραιά Ήπειρο, που εργάστηκαν ασταμάτητα για την εξέλιξή του. Έχοντας υπόψη το σημαντικό αντίκτυπο του αρχικού μοντέλου του Juke, η νέα εποχή για το συναρπαστικό compact crossover, είναι ήδη προ των πυλών.

Πριν από την επίσημη αποκάλυψη στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Nissan μπορεί να μας προϊδεάσει με τα εξής:

Έχοντας ιδρύσει και ηγηθεί της κατηγορίας B-SUV με το πρώτο μοντέλο, το Nissan Juke θα επιστρέψει σύντομα με την μοναδική του ταυτότητα, ακόμη πιο έντονο χαρακτήρα, συναρπαστικές επιδόσεις και κορυφαίο επίπεδο συνδεσιμότητας, που ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των οδηγών.

Η Nissan πρόκειται να απελευθερώσει ακόμη μεγαλύτερη προσωπικότητα και συναρπαστική οδηγική εμπειρία, στοιχεία που θα προσελκύσουν τον αυξανόμενο αριθμό οδηγών που επιλέγουν την κατηγορία B-SUV. Ένα είναι σίγουρο: ενώ το Juke έχει μεγαλώσει από πολλές απόψεις, θα έχει παραμείνει διασκεδαστικό στο δρόμο. 

Exit mobile version