Ισχυρή η παρουσία της Ιαπωνικής Α.Ε. στην AutoTec Expo 2019

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε μετά από πολλά χρόνια η μεγαλύτερη έκθεση ανταλλακτικών & εξοπλισμού συνεργείων οχημάτων στην χώρα μας.

Η AutoTec αποτέλεσε μια μεγάλη ευκαιρία για τους επαγγελματίες στον χώρο του aftermarket ώστε να έρθουν σε επαφή οι επαγγελματίες του χώρου, τόσο στο επιβατικό αυτοκίνητο όσο και στο φορτηγό. Έμποροι, εξαγωγείς και σχετικά πρόσωπα είδαν από κοντά και αντάλλαξαν απόψεις για τις νέες τεχνολογίες και προϊόντα, τις νέες υπηρεσίες και μεθόδους κ.α.

Η Ιαπωνική Α.Ε. κατείχε περίοπτη θέση στην έκθεση προβάλλοντας στους επισκέπτες τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις νέες υπηρεσίες, τις λύσεις εξοπλισμού για τον μηχανικό και τα συνεργεία κ.α. Συμμετείχε με δύο περίπτερα συνολικής επιφάνειας 360 τετραγωνικών, τα οποία κατακλύστηκαν από επισκέπτες σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης για να φωτογραφηθούν με το ToyotaTS050 HybridLemans, Παγκόσμιο πρωταθλητή 2018-29 στο WEC ( Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής) που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παρουσιάστηκε στο περίπτερο της ΙΑΠΩΝΙΚΗ.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1973, από το 1998 αποτελεί μέλος του παγκόσμιου οργανισμού TEMOT και διατηρεί 21 καταστήματα στο πανελλαδικό της δίκτυο.

«Στην έκθεση AutoTec η εταιρία μας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που ισχύει γενικότερα και για την αγορά του aftermarket. Ο σύγχρονος και ολοκληρωμένος εκθεσιακός μας χώρος αποτέλεσε τον βασικό πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες που πέρασαν από την έκθεση στην διάρκεια του τριημέρου», δήλωσε η Άννα Μαγοπούλου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Δημοσιών Σχέσεων στην Ιαπωνική Α.Ε.

Παρόν ήταν όλο το team της εταιρίας από την Αθήνα αλλά και από την επαρχία. Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η επίδειξη τεχνικής παρουσίας σε εικονικό περιβάλλον με την χρήση VR-headset δείχνοντας το μέλλον της εκμάθησης και εκπαίδευσης στα συνεργεία.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στις δραστηριότητες της Ιαπωνική Α.Ε. διεξάγονται τακτικά σεμινάρια και εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ (https://www.iaponiki.gr/seminaria/)

Exit mobile version