Έτσι θα γυρίσετε ασφαλείς από τις χειμερινές σας αποδράσεις

Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων της Πρωτοχρονιάς αλλά και των Φώτων σήμερα Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και ευχή όλων των συντελεστών του Caroto είναι να επιστρέψουμε υγιείς και ασφαλείς από τις χειμερινές μας αποδράσεις.

Τέτοιες ημέρες η “Ασφάλεια” σε όλες τι εκφάνσεις της θα πρέπει να ηχεί παντού, είτε είμαστε οδηγοί, συνοδηγοί, αλλά και επιβάτες σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, γιατί ακόμα και οι τελευταίοι συμβάλλουν με τη συμπεριφορά τους στην ασφαλή μετάβαση στον προορισμό μας.

Εστιάζοντας στην οδική ασφάλεια, που είναι και το μέγα ζητούμενο σε κάθε έξοδο, θα πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος στα τροχαία ατυχήματα, που στην πλειονότητα τους αφορούν μη τήρηση του ΚΟΚ. Ο καθένας από εμάς, όχι μόνο μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια αλλά και μπορεί να μεταλαμπαδεύσει την οδική του παιδεία σε όλους όσους κινούνται στα εθνικά δίκτυα.

Η πιστή τήρηση των κανόνων οδικής ασφάλειας, η συντηρητική οδήγηση, αλλά και η σωστή συντήρηση του οχήματος τους αποτελεί το τρίπτυχο της ασφαλούς μετακίνησης. Προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζετε συμβουλές για ασφαλή οδήγηση, αλλά στην τελική….λέγε…λέγε κάτι θα μείνει.
Παρακάτω σας παραθέτουμε συμβουλές ασφαλούς οδήγησης, όπως αυτές παρουσιάζονται από την Κεντρική Οδό:

Exit mobile version