Μία Ferrari Testarossa που είναι σαν καινούργια

Στο επικείμενο event του οίκου RM Sotheby’s στο Παρίσι, στη δημοπρασία θα βρίσκεται μία εκπληκτική Ferrari Testarossa, η οποία αποτελεί έμβλημα της δεκαετίας του ’80.

Η Testarossa, που θα δημοπρατηθεί στις 31 Ιανουαρίου, έχει διανύσει μόλις 370 χιλιόμετρα. Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει από δύο διαφορετικούς ιδιοκτήτες, η Testarossa δεν έχει υποστεί κανένα σέρβις, διατηρώντας την αυθεντική της κατάσταση από το 1991.

Η αυτοκίνητο φέρει κλασικό φινίρισμα Rosso Corsa και εσωτερικό χωρίς καμία ορατή φθορά. Εκτός από τα εντυπωσιακά λίγα χιλιόμετρα, η άθικτη κατάσταση αυτού του συλλεκτικού οχήματος δικαιολογεί την εκτίμησή του στις 180.000 με 220.000 ευρώ.

Το κίνητρο για τη συμμετοχή σε αυτήν τη δημοπρασία ενισχύεται από το γεγονός ότι η Testarossa παραμένει πιστή στην πρωτότυπη σχεδίαση της, με τους χαρακτηριστικούς πλευρικούς αεραγωγούς που της προσδίδουν μια μοναδική εμφάνιση.

Επιπλέον, η Testarossa διαθέτει απείραχτο τον ισχυρό 5λιτρο V12 κινητήρα των 390 ίππων, κάνοντάς την ένα αληθινό αριστούργημα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή η Testarossa είναι ότι ο επόμενος ιδιοκτήτης θα αναλάβει το πρώτο σέρβις της. Χαλάλι της…

Exit mobile version