NEA

Μία Ferrari Testarossa που είναι σαν καινούργια

Στο επικείμενο event του οίκου RM Sotheby’s στο Παρίσι, στη δημοπρασία θα βρίσκεται μία εκπληκτική Ferrari Testarossa, η οποία αποτελεί έμβλημα της δεκαετίας του ’80.

Η Testarossa, που θα δημοπρατηθεί στις 31 Ιανουαρίου, έχει διανύσει μόλις 370 χιλιόμετρα. Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει από δύο διαφορετικούς ιδιοκτήτες, η Testarossa δεν έχει υποστεί κανένα σέρβις, διατηρώντας την αυθεντική της κατάσταση από το 1991.

Η αυτοκίνητο φέρει κλασικό φινίρισμα Rosso Corsa και εσωτερικό χωρίς καμία ορατή φθορά. Εκτός από τα εντυπωσιακά λίγα χιλιόμετρα, η άθικτη κατάσταση αυτού του συλλεκτικού οχήματος δικαιολογεί την εκτίμησή του στις 180.000 με 220.000 ευρώ.

Το κίνητρο για τη συμμετοχή σε αυτήν τη δημοπρασία ενισχύεται από το γεγονός ότι η Testarossa παραμένει πιστή στην πρωτότυπη σχεδίαση της, με τους χαρακτηριστικούς πλευρικούς αεραγωγούς που της προσδίδουν μια μοναδική εμφάνιση.

Επιπλέον, η Testarossa διαθέτει απείραχτο τον ισχυρό 5λιτρο V12 κινητήρα των 390 ίππων, κάνοντάς την ένα αληθινό αριστούργημα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή η Testarossa είναι ότι ο επόμενος ιδιοκτήτης θα αναλάβει το πρώτο σέρβις της. Χαλάλι της…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!