Νέο πρόγραμμα από την Citroen

Citroen C1 caroto test drive 2015 (5)

H Citroen προσφέρει το πρόγραμμα #CitroenMakeMyDay με διευρυμένη εργοστασιακή εγγύηση και μεγαλύτερα οφέλη για τον καταναλωτή…

Το νέο πρόγραμμα αφορά ολόκληρη τη γκάμα της Citroen και της DS και προσφέρει όφελος έως και 5.100€! Το πρόγραμμα #CitroenMakeMyDay περιλαμβάνει:

Η Citroen προσφέρει δωρεάν το πακέτο επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για τρία έτη και μέχρι 60.000 χλμ συνολικά, με τους ίδιους ακριβώς όρους που ισχύουν για τα δύο πρώτα έτη εργοστασιακής εγγύησης. Η δωρεάν ασφάλιση του αυτοκινήτου είναι διάρκειας ενός χρόνου και περιλαμβάνει καλύψεις αστικής ευθύνης και θραύσης κρυστάλλων. Η έκπτωση Green Bonus Citroen εξαρτάται από το μοντέλο, την έκδοση και το επίπεδο εξοπλισμού.

Η Citroen στα πλαίσια του λανσαρίσματος της νέας της καμπάνιας, θα διοργανώσει μεγάλο διαγωνισμό στα Social Media με έπαθλο που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες του προγράμματος #CitroenMakeMyDay, προσφορές, δώρα αλλά και εκπλήξεις που θα σας φτιάξουν τη μέρα επισκεφθείτε το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Citroen (www.citroen.gr).

Exit mobile version