NEA

Νέο πρόγραμμα από την Citroen

Citroen C1 caroto test drive 2015 (5)

H Citroen προσφέρει το πρόγραμμα #CitroenMakeMyDay με διευρυμένη εργοστασιακή εγγύηση και μεγαλύτερα οφέλη για τον καταναλωτή…

CitroenMakeMyDayΤο νέο πρόγραμμα αφορά ολόκληρη τη γκάμα της Citroen και της DS και προσφέρει όφελος έως και 5.100€! Το πρόγραμμα #CitroenMakeMyDay περιλαμβάνει:

  • 5 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση
  • Δωρεάν Ασφάλιση Αυτοκινήτου
  • Έκπτωση Green Bonus CITROËN

Η Citroen προσφέρει δωρεάν το πακέτο επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για τρία έτη και μέχρι 60.000 χλμ συνολικά, με τους ίδιους ακριβώς όρους που ισχύουν για τα δύο πρώτα έτη εργοστασιακής εγγύησης. Η δωρεάν ασφάλιση του αυτοκινήτου είναι διάρκειας ενός χρόνου και περιλαμβάνει καλύψεις αστικής ευθύνης και θραύσης κρυστάλλων. Η έκπτωση Green Bonus Citroen εξαρτάται από το μοντέλο, την έκδοση και το επίπεδο εξοπλισμού.

Η Citroen στα πλαίσια του λανσαρίσματος της νέας της καμπάνιας, θα διοργανώσει μεγάλο διαγωνισμό στα Social Media με έπαθλο που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες του προγράμματος #CitroenMakeMyDay, προσφορές, δώρα αλλά και εκπλήξεις που θα σας φτιάξουν τη μέρα επισκεφθείτε το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Citroen (www.citroen.gr).

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!