Την δική της Stelvio ετοιμάζει η Maserati

Ένα μικρότερο SUV από την Levante θα παρουσιάσει έως το 2020 η ιταλική φίρμα, το οποίο θα βασίζεται στην πλατφόρμα της Stelvio…

Μετά την καλή εμπορικά απήχηση της Levante και με στόχο τις 70.000-80.000 πωλήσεις το χρόνο, ο Sergio Marchionne φέρεται να δήλωσε στο Automotive News πως η Maserati  θα αποκτήσει και δεύτερο SUV. Η βάση του μικρού Maserati SUV θα είναι η Alfa Romeo Stelvio και το πλαίσιο Giorgio για κίνηση στους πίσω η σε όλους τους τροχούς, ενώ για την περίσταση ο V6 των 2.900 κυβικών της Quadrifoglio ίσως ανέβει και πάνω από τους 510 ίππους που αποδίδει τώρα.

Με το συγκεκριμένο μοντέλο η ιταλική εταιρεία θέλει να μετέχει στην επιτυχία των premium μεσαίων SUV, κατηγορία στην οποία πέρα από τους παραδοσιακούς εκπροσώπους της -Mercedes, BMW, Audi, Volvo- δηλώνει πλέον το παρόν και η Jaguar με την F-Pace, καθώς και η Porsche με τη Macan. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το τελευταίο είναι το ότι τους τελευταίους 9 μήνες που η Levante, το μεγάλο SUV της μάρκας, δηλώνει κανονικά το παρόν στη γκάμα οι πωλήσεις πέρασαν από τις 23.900 της προηγούμενης χρονιάς στις 36.000 φέτος.

Exit mobile version