NEA

Την δική της Stelvio ετοιμάζει η Maserati

Ένα μικρότερο SUV από την Levante θα παρουσιάσει έως το 2020 η ιταλική φίρμα, το οποίο θα βασίζεται στην πλατφόρμα της Stelvio…

Μετά την καλή εμπορικά απήχηση της Levante και με στόχο τις 70.000-80.000 πωλήσεις το χρόνο, ο Sergio Marchionne φέρεται να δήλωσε στο Automotive News πως η Maserati  θα αποκτήσει και δεύτερο SUV. Η βάση του μικρού Maserati SUV θα είναι η Alfa Romeo Stelvio και το πλαίσιο Giorgio για κίνηση στους πίσω η σε όλους τους τροχούς, ενώ για την περίσταση ο V6 των 2.900 κυβικών της Quadrifoglio ίσως ανέβει και πάνω από τους 510 ίππους που αποδίδει τώρα.

Με το συγκεκριμένο μοντέλο η ιταλική εταιρεία θέλει να μετέχει στην επιτυχία των premium μεσαίων SUV, κατηγορία στην οποία πέρα από τους παραδοσιακούς εκπροσώπους της -Mercedes, BMW, Audi, Volvo- δηλώνει πλέον το παρόν και η Jaguar με την F-Pace, καθώς και η Porsche με τη Macan. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το τελευταίο είναι το ότι τους τελευταίους 9 μήνες που η Levante, το μεγάλο SUV της μάρκας, δηλώνει κανονικά το παρόν στη γκάμα οι πωλήσεις πέρασαν από τις 23.900 της προηγούμενης χρονιάς στις 36.000 φέτος.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!