Με τον V8 της Ferrari η Maserati Levante

H νέα έκδοση ονομάζεται Levante Trofeo και έχει κάτω από το καπό της τον bi-turbo των 3,8 λίτρων που για την περίσταση αποδίδει 590 ίππους και 730 Nm.

Εξωτερικά η Levante Trofeo ξεχωρίζει από τις 22άρες ζάντες, τους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, κάποια κάρμπον στοιχεία, τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα κ.α., ενώ για τις δαγκάνες των φρένων υπάρχουν συνολικά 5 χρωματικές επιλογές (κόκκινες, μπλε, μαύρες, ασημένιες ή κίτρινες). Στο εσωτερικό υπάρχει και πάλι ανθρακόνημα μαζί με δέρμα, καθώς  και η πιο εξελιγμένη εκδοχή του συστήματος infotainment Touch Control Plus με την οθόνη αφής των 8,4 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.

Τα 590 άλογα και η στάνταρ τετρακίνηση αποτελούν τα εχέγγυα για ένα «0-100» σε 3,9 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα. Στην Trofeo τα προγράμματα παραμετροποίησης είναι πέντε: τα Normal, I.C.E., Sport, Off Road + το Corsa με launch control και πιο άμεση λειτουργία του V8, του γκαζιού, του αυτόματου κιβωτίου και χαμήλωμα της αερανάρτησης. Στην αγορά της στην κεντρικής Ευρώπης η τιμή πώλησης της Maserati Levante Trofeo θα ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Exit mobile version