NEA

Με τον V8 της Ferrari η Maserati Levante

H νέα έκδοση ονομάζεται Levante Trofeo και έχει κάτω από το καπό της τον bi-turbo των 3,8 λίτρων που για την περίσταση αποδίδει 590 ίππους και 730 Nm.

Εξωτερικά η Levante Trofeo ξεχωρίζει από τις 22άρες ζάντες, τους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, κάποια κάρμπον στοιχεία, τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα κ.α., ενώ για τις δαγκάνες των φρένων υπάρχουν συνολικά 5 χρωματικές επιλογές (κόκκινες, μπλε, μαύρες, ασημένιες ή κίτρινες). Στο εσωτερικό υπάρχει και πάλι ανθρακόνημα μαζί με δέρμα, καθώς  και η πιο εξελιγμένη εκδοχή του συστήματος infotainment Touch Control Plus με την οθόνη αφής των 8,4 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.

Τα 590 άλογα και η στάνταρ τετρακίνηση αποτελούν τα εχέγγυα για ένα «0-100» σε 3,9 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα. Στην Trofeo τα προγράμματα παραμετροποίησης είναι πέντε: τα Normal, I.C.E., Sport, Off Road + το Corsa με launch control και πιο άμεση λειτουργία του V8, του γκαζιού, του αυτόματου κιβωτίου και χαμήλωμα της αερανάρτησης. Στην αγορά της στην κεντρικής Ευρώπης η τιμή πώλησης της Maserati Levante Trofeo θα ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!