H Fiat μας υπενθυμίζει τα πλεονεκτήματα του CNG

H Fiat αποτελεί πρωτοπόρο και ηγέτη στην εξέλιξη και παραγωγή επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG).

Το όφελος για τον χρήστη και το περιβάλλον που προσφέρει ένα αυτοκίνητο CNG σε σχέση με τα υπόλοιπα καύσιμα (βενζίνη, πετρέλαιο, υγραέριο) είναι τόσο σημαντικά που καθιστούν το φυσικό αέριο με διαφορά το πλέον οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο. Η Fiat με απλούς αριθμούς παρουσιάζει τον κόσμο του CNG, ενός καυσίμου που δίνει σήμερα μια απόλυτα πρακτική και προσιτή λύση για τις μετακινήσεις.

Πρώτη η Fiat το 1997 διέθεσε στην αγορά το πρώτο εργοστασιακό αυτοκίνητο CNG (Marea Bipower). Από τότε μέχρι σήμερα περισσότερα από 750.000 Fiat CNG έχουν διατεθεί στην αγορά. To Panda CNG αποτελεί το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο CNG προσφέροντας κορυφαία οικονομία καυσίμου (λιγότερο από 3 ευρώ/100χλμ) και παράλληλα κορυφαία αυτονομία (άνω των 1.000χλμ.) χάρη στις δεξαμενές φυσικού αερίου (12kg), αλλά και το ρεζερβουάρ βενζίνης (35 λίτρα).

Exit mobile version